Mark Kleuskens. International Actor

Cobra 11 – 2020

International reel 2017

Showreel 2016

Showreel 2010

In 1994 maakte Mark als acteur zijn debuut in de NCRV-serie ‘Coverstory’ waarin hij twee seizoenen de rol van rechercheur speelde. Inmiddels acteerde Mark in ruim 130 televisie- en filmproducties in Nederland, Duitsland, Spanje en Oostenrijk en werkte hij met bekende regisseurs als Theu Boermans, Pieter Kuijpers, Jean van de Velde, Paul Verhoeven en Michael Apted.

Lees ook de speellijst van Mark Kleuskens

Agent IMDbSpotlightE-talenta  

Naast zijn werk voor film en televisie is Mark sinds 2003 ook actief als acteur en trainer in trainingen, assessments, theater-op-maatproducties en games. Hij werkt o.a. voor Justitie, Politie, de Nederlandse Spoorwegen en in het bedrijfsleven.
Voor meer informatie en boekingen: info@markkleuskens.nl

Meer informatie…

Mark werd in de jaren ‘60 geboren op het Limburgse platteland en groeide op vlakbij de Nederlands/Duitse grens. De eerste grote liefde die hij in zijn jeugd ontdekte was die voor muziek en hij besloot al op jonge leeftijd van deze hobby zijn beroep te maken. Na het afronden van de middelbare school begon Mark aan een internationale carrière als DJ. Zo werkte hij jarenlang in o.a. Duitsland, Italië, Spanje en Ibiza.

Lees meer…

Recente Foto’s

Meer foto’s van Mark zijn hier te vinden.

Geïnteresseerd?